Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΕ

Επαγγελματικός εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων & μαζικής εστίασης

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο τομέα βιομηχανίας τροφίμων προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που ωθούν τις παραγωγικές διαδικασίες και βελτιώνουν τη ποιότητα των προϊόντων σας.

NEA / ANAKOINΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ HORECA 2022!

Η Κ&Ν ΜΗΝΑΝΙΚΟΙ συμμετείχε επιτυχώς στην έκθεση HORECA που πραγματοποιήθηκε στις 11-14 Φεβρουαρίου 2022.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε για τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε!Company

Κορυφαία ποιότητα, μέγιστη απόδοση!

Η Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΕ διαθέτει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων για την επεξεργασία κρέατος, πουλερικών, ψαριών, λαχανικών και φρούτων που συμβάλλουν στη δραστική βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών της επιχείρησής σας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 
Vision

Καινοτομία και διαρκής εξέλιξη!

Η εξέλιξη υπηρεσιών, εκπαίδευση εξειδικευμένων μηχανικών, σταθερές συνεργασίες και η φιλοσοφία αμοιβαίου οφέλους με τους συνεργάτες μας, αποτελόυν βασικά “εργαλεία” στη πολυετή προσπάθεια για επιχειρηματική και τεχνολογική αριστεία.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΟΡΑΜΑ

 
Support

Γιατί η επόμενη μέρα μετράει!

Πάντα δίπλα σας, η Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΕ ως αντιπρόσωποι και επίσημοι διανομείς, παρέχουμε υποστήριξη και service υψηλών προδιαγραφών, για να επωφεληθείτε στο μέγιστο τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων στον οποίον έχετε επενδύσει.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

 

Γιατί η επόμενη μέρα μετράει!

Η Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΕ δίνει έμφαση στην υποστήριξη και εξυπηρέτηση μετά την πώληση των προϊόντων της. Οι τεχνικοί μας είναι δίπλα σας επί 24ώρου βάσης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, καθημερινές και σαββατοκύριακα, παρέχοντάς σας όλα τα μέσα για την άρτια λειτουργία και τη μέγιστη ζωή του επαγγελματικού εξοπλισμού σας.

Πάντα δίπλα σας, η Κ&Ν ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΠΕ ως αντιπρόσωποι και επίσημοι διανομείς, σας παρέχουμε αξιόπιστη υποστήριξη και service υψηλών προδιαγραφών, ώστε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων στον οποίον έχετε επενδύσει.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! Συμπληρώστε την φόρμα τεχνικής υποστήριξης περιγράφοντας το θέμα που αντιμετωπίζετε και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Τεχνική Υποστήριξη

Επικοινωνία

Λεωφ. Ηρακλείου 397,
Νέο Ηράκλειο, 141 22
210 5200440

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά

SITEMAP