Επαγγελματικός Πολυκόφτης

Επαγγελματικός Πολυκόφτης

Αθόρυβος & γρήγορος, ο τέλειος βοηθός στο εργαστήριο σας!

Ο επαγγελματικός πολυκόφτης της La Minerva είναι ιδανικός για επιχειρήσεις που ασχολούνται και παράγουν προπαρασκευασμένα τρόφιμα, όπως εστιατόρια, πιτσαρίες, ψητοπωλεία και catering.

Τώρα, οι φέτες του τυριού ή των φρούτων-λαχανικών είναι ομοιόμορφες με σταθερή ποιότητα, έτοιμες για σερβίρισμα.

Κόβει, τεμαχίζει και τρίβει τα περισσότερα είδη φρούτων και λαχανικών. Ο επαγγελματικός πολυκόφτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κόψει αγγούρια, καρότα, λάχανα, κρεμμύδια κ.α. ή να τρίψει τυριά όπως παρμεζάνα, gouda, κ.α.

Είναι πολυχρηστικός και αποτελεσματικός, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα υγιεινής, ασφάλειας, τριψίματος και κοπής. Η εξαεριζόμενη μηχανή του πολυκόφτη – τρίφτη φρούτων και λαχανικών είναι ισχυρή – ικανή να εκτελέσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες αβίαστα και με ελάχιστο θόρυβο.

Ο επαγγελματικός πολυκόφτης είναι κατασκευασμένος από ανοδιώμενο αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι για να αντέχει στο χρόνο. Αποτελεί μια αποδοτική επένδυση για την επιχείρησή σας.

Διαθέσιμο και σε πλήρως ανοξείδωτη κατασκευή.

  • Ευέλικτος & αποτελεσματικός: μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα τρόφιμα για διαφορετικά αποτελέσματα με εξαιρετική ποιότητα
  • Πλήρης υγιεινή: τα μέρη είναι κατασκευασμένα από υλικά ιδανικά για την επεξεργασία τροφίμων ενώ μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα για καθαρισμό
  • Δυνατό και χαμηλού θορύβου μοτέρ
ΤΟ ΘΕΛΩ!

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Ακύρωση