(English) Thikë elektrike

(English) Thikë elektrike

(English) Më pak përpjekje, fitime më të larta në pëllëmbën e dorës!

Συγγνώμη,αυτή η εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο στα Αγγλικά Αμερικής. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Thika elektrike, epreries së gjiros nga Bettcher Industries, përbëhet nga një thikë rrotulluese rrethore që punon së bashku me rregullatorine prerjes së trashësisë. Thika siguron prerje të përsosur në të gjithë sipërfaqen e mishit dhe rregullatorine përcakton trashësinë e saktë. Thika elektrike e rrumbullakët do t’ju japë çdo herë një fetë uniforme, të hollë të mishit.

Thika e rangut nr. 1 në botë! Për prergen e gjiros

Tani thikat e dorës që kërkojnë teknikë të veçantë dhe shumë orë praktike me rezultate të dyshimta janë të kaluara. Thika elektrika amerikane e rrumbullakët është e lehtë për t’u përdorur dhe siguron pjekje të shpejtë. Me thellësinë e rregullimit të prerjes, ju keni pamjen perfekte të gjiros me trajnim minimal.

E projektuar për të prerë soi më hollë mishine gatuar në temperaturën ideale. Thika elektrike e rrumbullakët do t’i japë biznesit tuaj avantazhin e fundit: zvogëlon lodhjen dhë kohëne përdoruesit dukesiguruar, rritjen e produktivitetit dhe shitjet.

Tani edhe një amator mund të prese mishine gjiros, shpejt dhe në mënyrë të barabartë!

Thika elektrike nga Bettcher Industries është ideale për mish derri, pulë, viç dhe qebap. Ai garanton shpejtësi, cilësi dhe produktivitet. Investimi në këtë pajisje ju kursen ushqim së bashku me shërbimin më të mirë dhe më të shpejtë të klientit!

Tani të gjithë mund të bëhen profesionistë më prerjeme gjiros!

  • Thikë rrethore për të prerë shpejtë dhe madje edhe 360 gradë në të gjitha pikat e mishit
  • Rregullator që kontrollon trashësinë në çdo kohë
  • Kokëe lëvizshëm për larje dhe siguri të lehtë

Thika elektrike:

  • Është shumë më shpejt se thikat e zakonshme
  • Është ergonomike dhe elehtë për t’u përdorur
  • Shkurtion minuta pa prerë thellë aty ku mishi është i papjekur
  • Thika pret në 3 drejtime
ΤΟ ΘΕΛΩ!

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά
Ακύρωση